Behöver du hjälp från en plåtslagare?

Tjenare, varmt välkomna till min blogg och ett nytt inlägg. Jag tänkte att vi kunde få en bra start på den här dagen och veckan genom detta inlägg. Det ska idag handla om företaget Kronobergs Byggnadsplåtslageri och deras plåtslagare i Växjö.

Den hjälpen jag har fått av det här företaget har inte enbart varit för min skull, de hjälpte nämligen till med taket på restaurangen där jag jobbar. Jag har sedan några år tillbaka jobbat på en restaurang här i Växjö, sedan dess har vi fått mer och mer problem med vårt tak. På restaurangen har vi ett plåttak som med tiden har fått en del skador, det som var droppen för oss var när det faktiskt började droppa inne i restaurangen. Taket hade då på ett ställe gått sönder så pass mycket att regnet hade letat sig in, det var då vi kontaktade det här företaget för att få hjälp av deras plåtslagare i Växjö. De kunde snabbt och enkelt hitta vart problemet grundade sig, därefter kunde de lösa problemet också. All den hjälpen vi fick av dem var helt underbar, genom trevlig personal och väl utfört arbete fick vi den bästa upplevelsen med dem. Även om det tog längre tid att laga taket än vad jag tidigare hade trott var det helt och hållet värt det, det tar ju som sagt längre tid om man vill ha bättre resultat. Det viktigaste är hur som helst att vi idag har ett helt tak på restaurangen tack vare deras plåtslagare i Växjö, därför tycker jag också att ni borde kontakta dem om ni behöver någon liknande hjälp.