Professionellt målade väggar

God förmiddag gott folk och varmt välkomna hit! En fin dag som denna hade jag tänkt skriva ett inlägg om Guttens Måleri Och Fastighetsservice AB och deras målare i Gävle. De hjälpte till att måla om restaurangen jag jobbar på för ett tag sedan då väggarna behövde en uppfräschning.

Under flera år har jag jobbat på en restaurang inne i Gävles centrum, under de år som jag har jobbat där har det varit samma färg på väggarna. Den vita färgen som vi till början hade är inte längre vit, den har fått ta emot mycket så som bland annat mat. Mat har lämnat rester och sen har det självklart blivit allmänt slitage då det inte målats om sedan jag började jobba där för flera år sedan. I början av det här året bestämde sig restaurangägaren för att restaurangen behövde fräschas upp och därmed anlitades det här företaget och deras målare i Gävle för att måla om samtliga väggar. Istället för att göra samma misstag igen och måla om väggarna i vitt igen blev det en helt ny färg, väggarna blev efter arbetet en lite mörkare färg i nyans av brun och beige. Personligen tycker jag att den färgen passade mycket bättre för känslan vi vill förmedla till gästerna, därför tycker jag att resultatet blev otroligt bra. Bortsett från att färgen var underbart fin blev även kvalitén på resultatet jättebra, deras erfarna målare i Gävle gjorde ett riktigt bra jobb som tydligt visades i resultatet. Utifall någon av ska måla om hemma och behöver professionell hjälp med det tycker jag från botten av mitt hjärta att ni bör kontakta dem för att få hjälp.